Logo for siden redskaber/toolsTools


Index Om os/About us Redskaber/Tools Lidt historie Workshops Mønstre/Patterns Galleri Links .

Kniplepinde - af papir Det kan skam godt lade sig gøre - og de er hjemmelavede..... Her er nogle eksempler.

Kniplepinde - maxi Gigt og kniplepinde - har du svært ved at styre de små pinde, så er her et forslag. Maxipinde, jeg selv har drejet, forlægget er pinde jeg lånte af Anna på Knipling i Danmarks generalforsamling. De er rigtig gode at bruge.

Knipleplade Som navnet siger, en flad plade, uden valse eller andre finurligheder, enkel at bruge, enkel at fremstille - og billig. Det der koster mest er din arbejdskraft - og det du ønsker at lægge i arbejdet.

Kniplepølle/Klöppelsack/Bolster Nogle kalder også dette for det "Tyske kniplebrædt" - det er nu ikke rigtigt, at det er kun Tysk, lignende pøller bliver brugt i mange andre lande.

Pindeholder Har du brug for at holde "samling på dine kniplepinde": når du transporterer dit kniplebrædt, når du er i gang med et projekt og der er en gruppe af pinde du ikke bruger i øjeblikket, når kniplebrædtet hviler til næste gang du går i gang? Så er en pindeholder en god løsning - her er et eksempel på en sådan pindeholder.

Trådholder Godt og enkelt redskab til at holde spolen med tråd, når du spoler.

"Spole" med en snor Har du ikke noget spoleapparat - og du skal have tråd på mange pinde, så er her en helt enkel metode - godt beskrevet med billeder!

"Spole" med en snor - tekst Her får du så en uddybende tekst, beskrivende samme teknik som "spoling med en snor".

Stjernebund "Stjernebund, det har vi da beskrevet så mange steder" siger du måske. MEN her er en metode hvor man ikke "skal arbejde baglæns nogen steder". Du arbejder dig fremad, som det enkelte trin viser. Lav en prøve først, så du føler dig hjemme i teknikken. Husk på stjernen som en 3 pars krydsning - så er det måske lettere at sætte sig ind i.
"Kniplerier"© - www.kniplerier.dk